Mobilní lampy: praktický a stylový doplněk pro každou příležitost

Mobilní lampy: praktický a stylový doplněk pro každou příležitost

Mobilní lampy jsou v dnešní době oblíbeným a praktickým řešením pro osvětlení nejen interiérů, ale také venkovních prostor. Na našem webu najdete spoustu kvalitních mobilních svítidel s perfektními vlastnostmi. Nejlepší na nich je to, že se nemusíte trápit s kabely. Nejsou totiž závislá na zdroji elektrické energie a mají baterie připravené na dlouhé hodiny svícení. Co je ještě lepší, můžete je nabít přes USB - nic už nemůže být jednodušší!

Naše produkty vám přijdou vhod, kdykoliv se vydáte na piknik, kempování, nebo třeba na zahradní večírek. Tyhle lampy totiž využijete kdekoli, kde je třeba trocha světla, a zároveň nechcete používat klasická a nepraktická svítidla. Navíc, většina lamp v naší nabídce využívá moderní LED zdroje, které vám nabídnou kromě úspory i další benefity, jako třeba regulaci a nastavení teploty světla.

Díky tomu, že mobilní lampy nejsou závislé na zdroji energie, je lze bez problémů použít nejen v interiéru, ale také venku. Dostanete je snadno kamkoli a umístíte je přesně tam, kde právě potřebujete dokonalé osvětlení. Takže pokud hledáte praktické řešení pro osvětlení míst bez přístupu k elektřině, jsou mobilní lampy trefa do černého! Pojďme si některé z nich představit:

 

TONILA

Mobilní světlo Tonila je skvělá volba pro všechny, kdo hledají moderní a praktickou lampu. Díky jejímu minimalistickému designu ji můžete buď postavit na stůl, nebo zavěsit za cokoliv, co máte zrovna po ruce. Nabízí nabíjení přes USB a moderní LED technologii, která šetří energii. Tuto multifunkční lampu můžete používat jak v interiéru, tak i venku. Tonila mobilní lampa je skvělá volba pro každou příležitost, při které potřebujete kvalitní osvětlení nezávislé na přístupu k elektřině.

 

CLUTCH

Clutch je víceúčelové světlo s praktickým designem a mnoha funkcemi. Kromě kvalitního osvětlení Vás potěší také vestavěným reproduktorem, díky kterému se stane Vaším ideálním společníkem. Můžete si přehrávat oblíbenou hudbu přímo ze svého telefonu nebo jiného zařízení připojeného pomocí Bluetooth.

Bezdrátový a snadno přenosný design z něj dělá ideálního parťáka doma, v kanceláři, na terase i v parku.

MOVAL

Možná nás překvapí, kolik parády se dá vykouzlit s 35 W. Moval IP44 s tímto výkonem dokáže perfektně rozjasnit jakýkoliv exteriér. S jeho pomocí si můžete užívat večery na terase nebo u bazénu i tehdy, když se setmí. Světlo lze díky svému tvaru snadno postavit na zahradní stůl nebo na zem. Navíc, díky ochraně proti vlhkosti IP44 můžete světlo Moval používat i u bazénu nebo v koupelně. S pomocníkem Moval si už budete moct užívat letní pohodu i v noci.

CUPULINO

Stačí se podívat na stolní lampu Cupulino a je jasné, že jde o špičkový kousek. Tato stylovka bude vypadat skvěle na každém stole. S výkonem 13W navíc poskytne dostatek světla k osvětlení pracovní plochy, na čtení knihy nebo poslouží jako doplňkový zdroj světla v místnosti. Intenzitu světla si můžete nastavit podle toho, co právě potřebujete dělat. A pokud potřebujete prodloužit výdrž svítidla Cupolino, není nic snazšího než právě snížit intenzitu svícení.