Rozjasněte svou zahradu!

Po dlouhé zimě konečně přichází období teplých letních večerů. Naše zahrady se opět stávají místem, kde trávíme víc a víc času. A je úplně jedno jestli s přáteli, s rodinou nebo sami. Protože každý z nás občas potřebuje vypnout po dlouhém dnu a užít si chvilku klidu pohody. Každopádně, pro příjemně strávený čas na Vaší zahradě je důležitá světelná pohoda. A díky venkovním svítidlům z naší nabídky se Vaše zahrada může proměnit v příjemnou oázu, ve které se můžete bavit a relaxovat zároveň.

Jistě, osvětlení na terase je dobrý začátek. Dokonalou atmosféru tvoří ale celek. S našimi produkty můžete nasvítit také každý kout zahrady. Například prosvícení skalek, stromů nebo keřů pomocí reflektorů vykouzlí útulný a zároveň přirozený pocit z každého venkovního prostoru. Zkrátka, nechte se unést fantazií a vytvořte si svůj vlastní svět plný světla a barev. Protože vaše zahrada se může stát nejen místem pro relaxaci, ale muže být také oceňovaným středem pozornosti vaší rodiny a přátel.

Přinášíme několik tipů na venkovní osvětlení, díky kterým se u vás budou všichni cítit prostě skvěle.

 

ADEGAN MANILA TL

Adegan Manila TL je moderní a elegantní svítidlo, které bude vytvářet na vaší terase nezapomenutelnou atmosféru. Má moderní a elegantní design, který se dokonale hodí do venkovního prostoru. Její světlo je teplé a příjemné, prostě ideální doplněk pro relaxaci a odpočinek na terase.

Adegan Manila TL

LISSENE - O

Také Lissene - O představuje stylové a moderní svítidlo, které se hodí pro osvětlení venkovního prostoru. Jeho jemné a příjemné světlo dokáže osvětlit celou terasu a navodit útulnou atmosféru, která bude přinášet pocit klidu. Zároveň ale vytváří pohodové a příjemné klima, ideální pro večerní posezení s přáteli. Se stylovým a elegantním svítidlem Lissene - O můžete večírek protáhnout dlouho do noci a užívat si nezapomenutelné večery plné zábavy a relaxace.

 

PHOTONIA

Photonia vnáší na každou terasu eleganci a romantickou atmosféru. Tato lucerna s moderním designem je dokonalým doplňkem pro každou letní oslavu nebo venkovní romantickou večeři. S klidným a příjemným světlem navodí Photonia intimní a pohodovou atmosféru, která zaručeně zaujme vaše hosty.

ROTOBALL FLOOR 25

RotoBall Floor 25 je navržen jako neokoukaný doplněk pro vaši zahradu nebo terasu. Jeho jemné a příjemné světlo zajistí úžasnou atmosféru, a díky směru nasvícení odspodu nahoru vytváří zajímavé efekty. Také může zdůrazňovat významné prvky vaší zahrady, jako jsou stromy, keře nebo květinové záhony. RotoBall Floor 25 zkrátka zajišťuje dokonalou atmosféru pro intimních setkání s přáteli, ale i pro velké večírky.

 

 

THEO BRACKET SP

THEO BRACKET SP slouží k osvětlení keřů, skalek nebo chodníčků. Jeho moderní a minimalistický design se skvěle hodí do jakéhokoli prostoru a díky svému výkonu THEO BRACKET SP perfektně osvítí všechna zákoutí vaší zahrady.

 

CUBIX 1 - ANTRACIT

Refletor Cubix 1 antracit díky své výkonosti a designu dokáže nasvítit keře, skalky nebo zelené plochy. Díky jeho kompaktním rozměrům a nastavitelnému úhlu osvětlení jej lze snadno umístit na různá místa v zahradě. Pokud chcete mít zahradu osvětlenou po celý rok, nejen v letních měsících, je Cubix 1 antracit tou správnou volbou.